Архивы за месяц: июня 2019

СБУ робить вигляд, що не бачить сепаратиста Володимира Струка. Відео. Розслідування

Struk-Volodimir1-500x282

Днями в Рубіжному партія «Опозиційна платформа – За життя» презентувала список своїх кандидатів по мажоритарних округах в Луганській області.

Кандидатів представив співголова партії Юрій Бойко. Списки варті того, щоби більш уважно проаналізувати запропоновані кандидатури і зрозуміти загальні тенденції не тільки в окремій партії, але й в українській політиці взагалі.

Кандидатом по 105-му мажоритарному округу йде Сергій Медведчук, президент ТОВ «Керамбуд». З 1998 по 2006 роки він депутат Львівської обласної ради. Примітно, що Сергій Медведчук – молодший брат Віктора Медведчука – голови політради партії «Опозиційна платформа – За життя».

Редактор sprotiv.org Гладчук закликав генерала Козловського не перетворюватися на генерала Пукача

kozlovskyi-oleg1-500x333

Ми побачили, що цю статтю про Дмитра Снєгирьова, яка була опублікована на Спротиві саме перед судовим засіданням ДДОСять
https://sprotiv.org/69985
Редактор sprotiv.org Вадим Гладчук та наші журналісти розслідувачі вважають справу Снєгирьова сфабрикованою МВС Авакова певно через критику Олега Анатолійовича Козловського. Ми будемо слідкувати за нею і закликаємо всіх журналістів не лишатися байдужими.
Після посту Гладчука у фейсбуці про арешт Снєгирьова співробітники поліції організували проти нього 26 червня хуліганську провокацію. Ці нелюди кинули під паркан двору дачі журналіста, де живуть собаки, 3 маленьких кошеняти. Для того, щоб собаки підрили лаз під воротами та вискочили на вулицю.

Сытник: я обыскиваю — значит я существую. Расследование

Sitnik-Kolom1

Других писателей у меня нет, говорил когда-то товарищ Сталин. Вот и у Коломойского других исполнителей, кроме Богдана, в вертикали нет. И никто, кроме Богдана, не сможет возглавить спецоперацию по отмене запуска энергорынка. Нет, Баканов, конечно, может написать письмо о том, что рыночные тарифы для ферросплавного холдинга Коломойского угрожают национальной безопасности, а Зеленский может внести законопроект о переносе запуска рынка на год. Но все прекрасно понимают, что как для Зеленского, так и для Баканова, запуск энергорынка и, например, запуск адронного коллайдера – явления примерно одного порядка. Они просто выполнили розданное Богданом.

Коломойскому приготовиться. Расследование

kolom-farba1

Похоже, что Коломойский станет не Лазаренко-2, как многие думают, а только Лазаренко-3. Австрийский суд разрешил экстрадировать Фирташа в США. Решение должен утвердить министр юстиции Австрии, после чего Фирташ должен быть экстрадирован.

Да, Игорь Валерьевич. Дорога дальняя, казенный дом. И вот уж старая тюрьма федеральная пожилого парнишечку сегодня ждет. Пока что другого, но вам приготовиться.

Глава адміністрації преЗЕдента Богдан причетний до афер на сотні мільйонів, – розслідування. Відео

zel-bogdan-rozki1-375x500

Керівник адміністрації президента Андрій Богдан причетний до кредитних афер на сотні мільйонів гривень, має маєток в Конча-Заспі та багато землі у Київській області, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться в журналістському розслідуванні «Наших грошей з Денисом Бігусом».

Відзначається, що у 2011 році Богдан став власником маєтку на понад 1,5 тис. кв.м у Конча-Заспі. У 2013 році дружина Богдана купила дві квартири у центрі Києва на 300 кв.м. Потім Богдан оформив на себе низку нежитлових, найвірогідніше, офісних приміщень на Дніпровській набережній. Їх він здає в оренду.

Мажоритарниця «Слуги народу» Ірина Борзова має бізнес в окупованому Росією Криму

Borzova-Irina1-500x375

Серед мажоритарників від партії «Слуга народу» йде на вибори до Ради дружина Сергія Борзова, в.о. голови Державного управління справами, яка веде бізнес в окупованому Криму.

Ірина Борзова йде по 14 округу (Вінницька область), повідомляє Національне бюро розслідувань України.
Партія описує її як менеджера-економіста, підприємця, голову та засновницю Благодійного фонду та ГО "Всеукраїнське об'єднання «Розвиток».

Зебеню Дубинского на округе в Василькове облуживает политтехнолог «Единой России» Палютин. 5 фото. Расследование

dubinskyi-palutin1-500x276

— Давай, выпускай урода.
— Я думаю, урод спит.
— Тогда пойди и разбуди его.
(«Криминальное чтиво», диалог в магазине).

Мы так понимаем, Игорь Валерьевич считает, что на округе в Василькове никто не может баллотироваться, кроме него и ЗЕда. Однако они (Игорь Валерьевич и ЗЕд) сейчас заняты экзекуцией целой страны. И поэтому — выпускают Дубинского.

Но выпускают Сашу на округ не просто так, а в наморднике. Имя этого намордника – политтехнолог «Единой России» Филипп Палютин. Именно он сопровождает Сашу в поездках по округу и следит, чтобы Саша «давал про скорые» и не начал что-то задвигать матом бабулькам. Фото Саши и Филиппа уже опубликовано в ФБ, например, на странице Святослава Батова.

Як Володимир Карплюк разом з головою КО ДАБІ Коломійцем збагачується на забудовниках Ірпеня. Розслідування

Голова ДАБІ Олексій Кудрявцев і мер Ірпеня Володимир Карплюк

Голова ДАБІ Олексій Кудрявцев і мер Ірпеня Володимир Карплюк

Володимир Карплюк розробив «інноваційну» схему для співпраці забудовників із «міською» інспекцією

Кандидат в народні депутати Карплюк заробив не менше $1 млн. на дозволах на незаконне будівництво?

За останні роки в Ірпені, що під Києвом, було зведено щонайменше 1 млн квадратних метрів нового житла. Абсолютна більшість – із порушенням закону. Адже як відомо, в цьому місті формально майже немає будівельних фірм: як правило, усі багатоповерхівки – це «приватна житлова забудова із присадибною ділянкою», яку зводять фізособи. На схемі чудово наживаються контролери, а також ті, хто відкриває їм «доступ» до корупційної годівниці.

Засланный Козак для партии «Голос». Расследование

golos-vakarchuk1

Многим могло показаться, что это только список «Слуги народа» — жесткое подковерное решалово. А вот список «Голоса» — это гавань затонувших соросят. И что Вакарчук выступил для них в роли Айболита-спасителя.

Выступил после чудовищного зашквара с вмешательством в выборы в США в 2016 году, в котором украинские малыши-акцепторы оказывали посильную помощь посольству и реящему над ним духу Джо Байдена. Никто не хотел брать плохишей в список, и универсальных солдат-антикоррупционеров и реформаторов охватило отчаяние. Почти как у классика.

#Зеленский призначив на ДУС корупціонера Борзова з КВН. Відео

Borzov-Sergyi1

Президент Володимир Зеленський звільнив Івана Куцика з посади керівника Державного управління справами та поклав виконання обов’язків керівника ДУС на заступника голови Сергія Борзова, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідні укази оприлюднено на офіційному сайті презедента 11 червня 2019 року.

Генерал-полковника міліції Куцика на посаду керівника ДУС у 2016 році призначив Петро Порошенко.

Сергій Борзов працює заступником керівника Державного управління справами ще з червня 2014 року.