ТПУ пикетируют ее собственные инакомыслящие

Приміщення новоутвореної напівгромадської, напівдепутатської «Тендерної палати України» 22 червня пікетували її недавні активісти та працівники, яких через незгоду з напрямом діяльності керівників цієї організації нещодавно викинули на вулицю, сообщает сайт Фраза
«Формальним приводом для пікетування стала відмова керівників «Тендерної палати України» віддати звільненим співробітникам Ірині Гринкевич, Ользі Добрянській та Валерії Абрамовій трудові книжки. Звільнені працівники з числа членів відомої молодіжної організації „Молодь — надія України“ заявляють що вони розчарувалися в Тендерній палаті Україні» коли зрозуміли що її діяльність не тільки не сприяє зменшенню корупції в держзакупівлях, а навпаки суттєво посилює її.
Як повідомили учасники пікетування, до них вийшов перший віце-президент Тендерної палати України Антон Яценко, який пригрозив облити учасників пікетування... фарбою з вікон свого офісу. Не обмежившись таким «оригінальним» способом спілкування з громадськістю, пан Яценко в супроводі матюків пригрозив побити і навіть вбити своїх «дисидентів». В якості підтвердження своєї сили і могутності він пригрозив «організувати» їм арешт і необмежене за часом перебування в міліції, сфабрикувавши звинувачення за допомогою підшефних народних депутатів — Миколи Одайника, Ксенії Ляпіної чи Олега Лукашука, про що є диктофонний запис» — отмечает издание.

1 068 просмотров

Добавить комментарий