Атака клонів або як банда мафіозі Антона Яценка хоче надурити уряд

До відома замовників закупівель, розпорядників державних коштів та учасників торгів

За підсумками наради щодо вдосконалення державних закупівель, проведеної Першим віце-прем"єр-міністром України Миколою Азаровим, було досягнуто згоди щодо порядку безоплатного оприлюднення інформації про державні закупівлі.
1. В червні поточного року в мережі Інтернет почне працювати інформаційна система Тендерної палати України: “Закупівлі за державні кошти” (www.torgi.net.ua). Тендерна палата України планує розміщувати в цій системі інформацію щодо державних закупівель на безоплатній основі.
2. Інформаційний бюлетень Тендерної палати України розміщує оголошення щодо запланованих закупівель, попередньої кваліфікації, результатів проведених процедур закупівель на безоплатній основі.
3. Включення фізичних та юридичних осіб до Тематичного каталогу учасників процедур закупівель, який видає Тендерна палата України, здійснюватиметься безоплатно, добровільно, за бажанням фізичних та юридичних осіб.
4. ТОВ “Європейське консалтингове агентство” усуне порушення антимонопольного законодавства, що мали місце в процесі здіснення господарської діяльності. ТОВ “Європейське консалтингове агентство” переглянуло політику щодо формування цін на власні інформаційні послуги та прийняло рішення безоплатно надавати тендерну документацію учасникам торгів (тендерів).
5. Антимонопольний комітет України також створить інформаційну систему в Інтернеті, де буде розміщуватись інформація щодо державних закупівель.
Ця інформація оприлюднюється на виконання доручення Першого віце-прем"єр-міністра України М.Я. Азарова для врахування замовниками, розпорядниками державних коштів, учасниками торгів під час здійснення закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти.
Джерело: http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/news_article?art_id=79096832&cat_id=35884

Сайт ТПУ “Закупівлі за державні кошти” (www.torgi.net.ua), — це те ж саме, що і сайт ЄКА. Згідно повідомлення відомо, що ТПУ лише планує розміщувати інформацію на безоплатній основі (це є безумовно брехнею Яценка та Ко щоб затягнути час та грабувати державу далі).
Антимонопольний комітет України також створить інформаційну систему в Інтернеті, де буде розміщуватись інформація щодо державних закупівель, — питання КОЛИ шановні посадовці? Чи може комусь вигідно з ВАС, що «стрижуться купони» з державного та інших бюджетів та підприємств (підприємств в розумінні ЗУ «Про закупівлю...»).
На новому сайті теж просять реєстрації. Вартість послуг 1000 грн/рік. Так де ж та діяльність прозора для суспільства?
Олена з закупівлі крапка ком допоможе Вам зареєструватись.
Превіривши доменне ім"я torgi.net.ua на сайті http://hostmaster.net.ua/ була отримана наступна інформація:
Результат запроса torgi.net.ua

domain: torgi.net.ua
admin-c: COLO1-UANIC
tech-c: COLO1-UANIC
descr: Европейское консалтинговое агентство
nserver: ns.dns.com.ua
nserver: ns2.dns.com.ua
changed: hostmaster@dns.com.ua 2005-04-14
source: UANIC
Тепер ми освідчились остаточно, що корумпована сімейна справа всім відомих засновників сайту монополіста Яценків, а тепер сайтів ТПУ, буде процвітати і надалі. А намагання уряду виправити ситуацію у сфері державних закупівель закінчилась крахом неспроможності. Азарова просто обдурили маріонетки Яценка — Костусєв, Цушко та інші активісти «громадського тендерного руху за бюджетними коштами»...
«Клонування інформаційних систем у мережі Інтернет одноми і тими ж особами не забезпечить ні в якому разі здорової конкуренції у цій сфері надання послуг», вважають упрофспілці «Не байдужі».

За матеріалами Тендерної палати закупівель

825 просмотров

Добавить комментарий