Fitch відкликав рейтинги агрохолдингу Олега Бахматюка

Bahmatuk-4-300x225

 

Міжнародне рейтингове агентство Fitch відкликало рейтинги агрохолдингу Ukrlandfarming у зв'язку з нестачею необхідної інформації.

Про це йдеться в повідомленні Fitch, повідомляє БанкІск.

Одночасно міжнародне агентство підтвердило довгостроковий рейтинг дефолту Ukrlandfarming в національній та іноземній валюті на рівні СС і знизило національний довгостроковий рейтинг з BB (ukr) до B (ukr).

Прогноз по національному довгостроковому рейтингу — негативний.

Fitch також знизив валютний пріоритетний незабезпечений рейтинг з СС до С, а рейтинг зворотності активів (RR) був переглянутий у бік RR5 з RR4.

«Одночасно агентство відкликало рейтинги через нестачу інформації. Відповідно, Fitch більше не буде надавати рейтинги або аналітичну інформацію про Ukrlandfarming», — сказано в повідомленні.

Крім того наголошується, що зниження довгострокового рейтингу агрохолдингу в національній валюті відображає слабку ліквідність Ukrlandfarming в кінці 2014 року, а також те, що фінансових джерел було недостатньо для покриття короткострокової заборгованості.

Наприкінці лютого Fitch знизив довгострокові рейтинги в інвалюті і національній валюті агрохолдингу Ukrlandfarming з ССС до СС, а національний довгостроковий рейтинг — з A (ukr) до BB (ukr) з «негативним» прогнозом.

Власником агрохолдингу є Олег Бахматюк.

1 219 просмотров

Добавить комментарий