Дружина нардепа-порошенківця Руслана Демчака шикує годинником за $34 тис. 2 фото

Demchak-Ruslan10-1

У період кризи та війни в країні дружина нардепа Руслана Демчака красується годинником за 34 тис. доларів.

Нещодавно народний депутат від 18 округу Руслан Демчак дав інтерв’ю сайту Грушевського 5 з промовистою назвою «Всі наші проблеми від бідності і некомпетентності». Видно недарма саме таку назву обрав, оскільки інтерв’ю було насичене сімейними фото, де його дружина Світлана Демчак красувалась годинником за понад 34 тисячі доларів.

І це при тому, що в країні війна, українці останні копійки віддають для армії, волонтери відмічають спад допомоги, бо різко знизився рівень життя людей. Країна за крок до дефолту, знекровлена і зубожіла, а народні депутати живуть у розкоші і ні в чому собі не відмовляють. Ще й насміхаються над народом України, заявляючи, що ви бідні, бо не компетентні. А ми, мовляв, багаті, бо розумні.

Тоді питання до таких самолюбів як Демчак – звідки такі кошти, якщо заглянути в його декларацію, то доходи його сім’ї за 2014 рік становлять  трохи більше 81 тисячі гривень, якщо перевести це в доларовий еквівалент, то буде трохи більше 3 тис.доларів.

Demchak-Ruslan11

 

Ну може дружина мало заробляє і їй годинник чоловік придбав, але куди там – схоже і для самого Демчака цей рік був не дуже успішним, бо він отримав доходів ще менше, ніж його дружина – всього 9 634, що трохи більше 300 доларів.

Ну що тут додати – поки кращі сини України гинуть на Сході країни, народні депутати дозволяють купувати дружинам годинники за 34 тисячі доларів. Вдумайтесь – скільки б за ці кошти можна було врятувати наших хлопців, які з одним бронежилетом на 4-х воюють на передовій. От тому ми й бідні, бо такі багаті отримали мандат і керуються ним для власної наживи.

 

 Алекс Медведько, Національне бюро розслідувань України

2 298 просмотров

Добавить комментарий