Блок Литвина намагається завадити грабіжникам держави у сфері держзакупівель

Народний депутат від Блоку Литвина Віктор Пилипишин вніс законопроект про держзакупівлі, бо вважає, що державу грабують через Тендерну палату. Про це він повідомив у ефірі «5 каналу».

Блок Литвина домовляється з демократичною коаліцією про подальшу співпрацю. Про це в ефірі «5 каналу» повідомив народний депутат від Блоку Литвина Віктор Пилипишин.

«Ми весь час знаходимось у переговорному процесі... Домовляємось про подальшу співпрацю. В даному випадку нас сьогодні цікавить більше всього: та коаліція – демократична коаліція, як вона себе називає, яка створена на сьогоднішній день,–чи вона буде виконувати наші програмні засади? ...З 1 січня у нас піде продаж землі – ми проти цього. Проти продажу землі, поки не буде зроблена інвентаризація. Особисто я вніс закон про тендерні процедури – сьогодні реально іде грабіж держави через тендерну палату. У нас є питання по оплаті праці – про введення погодинної оплати праці. У нас є питання по мажоритарній системі – по виборчій системі. І ми за те, щоб повернутись до мажоритарної системи виборів в першу чергу на місцевому рівні. І так далі...».

Газета по — українські

877 просмотров

Добавить комментарий