3-й всеукраїнський круглий стіл “Обговорення змін до закону про держзакупівлі”

Організатор – інформаційний бюлетень “Редукціон”. На Всеукраїнський круглий стіл запрошено провідних фахівців Антимонопольного комітету України, Контрольно-ревізійного управління, Державного казначейства України, Рахункової палати України, фахівців у сфері державних закупівель, представників політичних партій та громадських організацій, міністерств, банків, представників ЗМІ, представників тендерних палат.

Проведення круглого столу зумовлене значною увагою громадськості до реформування сфери держзакупівель. Вся Україна розуміє, що залишати законодавство про держзакупівлі у такому вигляді, у якому воно існує сьогодні, не тільки не можна, а й узагалі небезпечно, як для держави, так і для всього народу країни. Бо його значні недоліки заважають забезпеченню державних інститутів всім необхідним для здорового функціонування, позбавляють школи та лікарні спеціального обладнання, ліків, книжок та харчування.

Вже не говорячи про те, що з існуючою нормативною базою Україна не зможе ввійти до СОТ та ЄС.

У перший же тиждень роботи Верховної ради VI скликання депутати внесли 12 законопроектів по державним закупівлям. Документи подали депутати з кожної фракції. А Президент нещодавно запропонував коаліції у першочерговому порядку розглянути зміни до законодавства, які регламентують механізм державних закупівель, для його вдосконалення. Це ще раз підкреслює, наскільки це значуща проблема для держави.

На круглому столі будуть обговорюватись найболючіші проблеми у проведенні закупівель за кошти держави, можливості реформування законодавства про держзакупівлі, громадського контролю та створення прозорого інформаційного простору цієї сфери.

Заявки на участь у всеукраїнському круглого столі приймаються за адресою: м. Харків, а/с 4506, 61022, Підприємство “Редукціон” або на E-mail: tpz2007@ukr.net, pr@procurement.in.ua, тел./ факс (057) 707-50-86, детальна інформація на сайті: www.procurement.in.ua.

інформаційний бюлетень “Редукціон”

903 просмотров

Добавить комментарий