Клоуни, бля. Хто вас сюди пускає, — міністр Демчишин пояснює свій візит до президента. Відео

Demchishin-Volodimir4-500x344

 

Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин нецензурною лайкою відповів на запитання журналіста Сергія Андрушко про свій візит до адміністрації президента.

Чиновник неадекватно відреагував, коли журналіст, що чекав під дверима адміністрації, запитав того про мету візиту до президента Порошенка, повідомляє sprotiv.org.

Як повідомляє Радіо Свобода, крім того, Демчишин пред'явив претензії до охорони АП, вимагаючи пояснити хто пропустив журналістів до адміністрації президента.

Увага! Ненормативна лексика! (6 хв. 28 сек).

Інцидент стався під час зйомок сюжету програми «Схеми», в якій йшлося про те, хто приходить на зустрічі в офіс президента. Журналісти провели під стінами АП шість днів в грудні. У цей час йшли активні дискусії про долю Кабміну і бюджет на 2016 рік. На зустрічі в АП приходили бізнесмени, новий антикорупційний прокурор, колишні «регіонали», а також депутати парламенту у складі цілої фракції. Майже ніхто з візитерів не зміг пояснити журналістам мету свого перебування в адміністрації.

Нагадаємо, нещодавно Петро Порошенко провів таємні зустрічі з російським представником контактної групи Борисом Гризловим. Після розголосу інциденту у ЗМІ, Порошенко визнав факт зустрічі.

1 493 просмотров

Добавить комментарий