Тендерна палата не дала грошей на «помаранчевих» дітей

До цього часу суб’єктам господарювання Сумщини не перераховано бюджетні кошти за надані послуги з оздоровлення дітей.

У трьох сумських заміських таборах, які виграли тендер на оздоровлення дітей пільгових категорій за бюджетні кошти, протягом літа відпочила майже тисяча дітлахів. За словами начальника управління молоді та спорту Віктора Бобиренка, сума заборгованості складає близько 600 тисяч гривень. Як стверджує начальник управління, така ситуація є наслідком неприхованого саботажу з боку працівників Тендерної палати.

Він пояснив, що тендер на закупівлю послуг з оздоровлення (путівок) у заміських таборах був проведений ще 24 червня. Але відповідно до норм нового закону, авторами якого є народні депутати V скликання Раїса Богатирьова (ПР), Василь Цушко (СПУ), Олександр Ткаченко (КПУ), проплати можуть бути здійснені лише за умови публікації повідомлення у відповідному інформаційному бюлетені про визнання тендеру дійсним. Проте в шести номерах бюлетеню, який виходить раз на два тижні, з невідомих причин ця інформація так і не була оприлюднена.

Начальник управління зауважив, що аналогічна ситуація склалася в 11 інших регіонах, до речі, саме в тих, де торік перемогли «помаранчеві», повідомляється на сайті Сумської ОДА.

«Громадянин України»

931 просмотров

Добавить комментарий