Секс-скандал у Раді. Регіоналка Бережна по молодості-глупості знімалася у порно?! 9 фото

Berezhnaya-5-150x150У Верховній Раді спалахнув черговий скандал, який з огляду на вибухонебезпечність поточної політичної ситуації може стати не менш гучним за всі попередні й загрожує непередбачуваними наслідками аж до автоматичного перезавантаження парламенту. В кулуарах ВР депутати передають з рук у руки журнали «Плейбой», «XXL» та ще декілька з відвертими знімками моделі, в якій частина народних обранців впізнали свою колегу — заступницю голови парламентського Комітету з питань євроінтеграції Ірину Бережну від Партії регіонів.

Думки депутатського корпусу розділилися: одні впевнені, що на пікантних світлинах регіоналка, інші ж, відмовляючись в це вірити, підозрюють добре сплановану провокацію за посередництва фотошопу.

Сама ж порушниця спокою категорично заперечує свою участь у відвертій фото сесії для чоловічих часописів, називаючи інцидент спробою її дискредитації. При цьому «підозрювана»  наполягає, що на світлинах не вона, а інша жінка — еротична модель і співачка Даша Астафьєва з гурту «Нікіта».

З огляду на відсутність у ВР консенсусу з цього приводу, для з'ясування «ху із ху» на фото планується створення спеціальної тимчасової слідчої комісії. Про свою готовність і навіть професійний та громадянський обов'язок увійти до її складу заявили чимало народних обранців, тому остаточна квота від кожної політсили ще не визначена і буде затверджуватися на погоджувальній раді в кабінеті голови ВР.

Зацікавленість потенційних членів ТСК підігрівається тим, що, як подейкують інформовані джерела в компетентних органах, вирішальною слідчою дією, спрямованою на встановлення істини, має стати всебічна експертиза, в основі якої лежатиме метод візуального порівняння зображень з «оригіналом».

Для чистоти дослідження воно проводитиметься в умовах максимально наближених до фотосесії, або таких що повністю відтворюють її, включаючи елементи хореографії, гімнастичні вправи, аксесуари, «сценічний» чи його відсутність.

Berezhnaya-1-500x401Berezhnaya-2

 

На першому фото — депутат ВР, заступник голови парламентського Комітету з питань євроінтеграції, юрист Ірина Бережна («Партія регіонів»). На другому — шоуменка, модель, співачка Даша Астафьєва («Нікіта»)... Чи навпаки? Чекайте, я теж заплутався, де хто...

Berezhnaya-3

 

На обкладинці: депутат Ірина Бережна (?) зі своєю помічницею-консультанткою?

Berezhnaya-4

 

Українська зірка «Плейбою» Даша Астафьєва (?) може бути і не оголеною?

Berezhnaya-5

Ірина Бережна (?) на засіданні Комітету ВР з питань євроінтеграції?

Berezhnaya-6

Даша Астафьєва (?) прийшла на вечірку в маєток засновника «Плейбоя» Х'ю Хефнера?

Berezhnaya-7

Ірина Бережна (?) збирається їхати на зустріч з виборцями?

Berezhnaya-8

Даша Астафьєва (?) позує в сесійній залі ВР?

BerejnaFuksman2

Бережна з «папіком» Фуксманом?
Олексій МазурНаціональне бюро розслідувань України

 

 

1 962 просмотров

Добавить комментарий