Як Матіос тягне зі справою «недоторканного» сина Авакова про на постачання рюкзаків. Відео

avakov-poroshenko-kaznokrad1

Керівник військової прокуратури Анатолій Матіос вже 9 місяць розслідує скандал з сином міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Матіос залишається керувати військової прокуратурою – новообраний Генпрокурор Юрій Луценко залишив його на посаді свого заступника. Окрім власне військових злочинів військова прокуратура розслідує і злочини інших правоохоронців, як-от працівників Міністерства внутрішніх справ.

Уже доволі давно надбанням громадськості стало відео, на якому людина дуже схожа на сина міністра Авакова, приходить у кабінет до його заступника Чеботаря. І далі обидва вирішують, як міністерський син отримає гроші з державного бюджету – нібито на постачання рюкзаків для потреб МВС.

Якщо відео справжнє – це юристи трактують щонайменше як змову. Саме Матіос та його підлеглі взялися за цю справу з ВІП-фігурантами. Минуло 9 місяців.

Який її результат – дивіться у розслідуванні журналістів програми «Схеми. Корупція в деталях».

Раніше в мережі з'явилося відео, як син глави МВС України Олександр Аваков проводить вільний час.

На відеозаписі видно, як Олександр Аваков грає в покер. Мінімальна ставка — 10 000 гривень. На початку відео, син глави МВС віддав віддав борг в розмірі 20 000 Під час гри, Олександр виходив покурити марихуану.

За невеликий проміжок часу, син Авакова зробив чотири ставки по 10 тис.

Вказується, що так Олександр розважається щотижня.

1 447 просмотров

Добавить комментарий