НАБУ засекретило всю інформацію щодо «рюкзаків Авакова». Подробиці. Відео

avakov-poroshenko-kaznokrad1

 

У бюро, пославшись на «таємницю слідства», не відповіли, навіть, на загальні питання видання DT.UA про хід розслідування і терміни передачі справи до суду, повідомляє sprotiv.org.

Національне антикорупційне бюро України засекретило всю інформацію щодо розслідування справи про розкрадання в МВС під час закупівлі тактичних рюкзаків для потреб міністерства.

Зокрема, у запиті редакція DT.UA цікавилася, чи допитувалися в рамках цього провадження міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та його син Олександр, а також чи підтверджено доказами причетність Олександра Авакова до ТОВ «Дніпровед» (фірми-постачальника рюкзаків) та його дружбу з власником цієї фірми Володимиром Литвином. Водночас, у НАБУ, пославшись на «таємницю слідства», не відповіли, навіть, на загальні питання про хід розслідування і терміни передачі справи до суду.

Як відомо, навесні 2016 року Національне антикорупційне бюро отримало в підслідність провадження щодо розкрадання у великих розмірах та зловживання службовим становищем у керівній структурі МВС при закупівлі за захищеною ціною 6000 тактичних рюкзаків для потреб підрозділів в АТО. 23 березня 2016 року за рішенням суду детективи НАБУ отримали доступ до рахунків компанії «Дніпровенд», яку пов'язують з сином голови МВС Олександром Аваковим. Розслідування справи триває вже більше ріку.

Нагадаємо, раніше було опубліковано відео, зняте прихованою камерою, на якому людина, схожа на сина голови МВС Арсена Авакова Олександра обговорює з людиною, схожою на екс-заступника міністра Сергія Чоботаря поставку партії тактичних рюкзаків для підрозділів відомства за очевидно завищеною ціною.

1 149 просмотров

Добавить комментарий