Кумівство. Сестра секретарки Зеленського потрапила у прохідну частину виборчого списку «Слуги народу». Відео

 

Loktionova-Natalya1

 

Рідна сестра особистої асистентки Володимира Зеленського Марії Левченко, Наталя Локтіонова балотується у Верховну Раду за списком «Слуги народу» під 146-им номером.

Про це йдеться в матеріалі журналіста програми “ШУСТРОВА LIVE” Анни-Єви Мельник, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Довіряють в „Слузі народу“ не лише зіркам та перевіреним членам своєї команди, але і їхнім непублічним родичам. Хто ж замовляє „слівце“ за таких кандидатів? Червень 2019-го. Президент Володимир Зеленський вперше проводить екскурсію для журналістів в своїй адміністрації. Саме під час цього візиту в „святая святих“ до об’єктиву телекамер потрапляє помічниця гаранта, така собі Марія Левченко. Жінка багато років  була особистим асистентом Зеленського в „95-у Кварталі“, а нині – слідом за шефом – перебралася на Банкову», — стверджує журналістка.

За дивним збігом обставин, рідна сестра  Марії Левченко, на 2 роки старша Наталя Локтіонова, балотується у Верховну Раду за списком «Слуги народу» під 146-им номером. Як переконували дані багатьох соціологій, місце у списку цілком прохідне. Відомостей про тридцяти восьмирічну Наталію Локтіонову небагато. Має вищу освіту, судимість відсутня, тимчасово не працює.  У Facebook, вона також під прізвищем Левченко, як і у впливової сестри-асистентки президента. Остання публікація зроблена два роки тому і жодного натяку на політичну діяльність чи передвиборчу активність. Скидається на те, що саме сімейні зв’язки з секретаркою Зеленського є запорукою такого успіху. Щоб почути позицію самої Наталії, журналістка програми “ШУСТРОВА LIVE” кілька днів намагалися з нею зустрітися. Житловий будинок на вулиці Стрийській в Святошинському районі столиці. Незважаючи на очевидні ознаки присутності когось в квартирі, двері журналістам тут принципово так і не відчинили.

 

 

754 просмотров

Добавить комментарий