Губернатор Вінницької області Домбровський схвалив «ліквідацію» Тендерної палати

Олександр Домбровський зазначив, що діяльність Тендерної палати призвела до значних збитків у бюджетній галузі області. На його думку, вся робота громадської організації Тендерна палата України була націлена на перекачування бюджетних коштів у приватні структури. Часто тендери не можна було провести через те, що в Україні діє лиш одне підприємство певного профілю. А за умовами тендеру, треба було, щоб у ньому брало участь три підприємства. Ось, наприклад, область опинилася у такій ситуації, коли треба було шукати підприємство з переробки відпрацьованих добрив і отрутохімікатів. Реально в державі є одне таке підприємство у місті Шостка.

Олександр Домбровський наголосив, що він має подати позов на голову Тендерної палати пана Лабу. Він не оприлюднив, якою буде виставлено суму позовних вимог. Але зазначив, що такий позов вже готують в облдержадміністрації.

— Я можу тільки вітати рішення парламенту, депутати якого більшістю голосів законодавчо скасували діяльність паразитуючого органу — Тендерної палати, — зазначив пан Домбровський.

20minut.ua

1 071 просмотров

Добавить комментарий