Кабмін створить другу Тендерну палату?

В"ячеслав Кириленко застеріг Тимошенко від повторення помилки створення другої Тендерної палати — з продажу землі.

Політрада НУНС ініціює скликання загальних зборів коаліції в понеділок, за участю всіх членів кабінету міністрів. Про це заявив голова політради НУНС В"ячеслав Кириленко по закінченні засідання політради за участі членів уряду від НУ-НС, повідомляє прес-служба Кириленка.

«Ми наполягаємо на виконанні нашими партнерами коаліційної угоди і застерігаємо Блок Юлії Тимошенко від односторонніх дій, які можуть зашкодити єдності демократичної коаліції», — заявив Кириленко.

«Ми вже вкотре звертаємо увагу прем»єра на той факт, що законопроект про внесення змін до держбюджету на 2008 рік досі не схвалено урядом і не внесено до парламенту, хоча згідно закону уряд був зобов"язаний це зробити ще до 1 березня", — сказав Кириленко.

Він зазначив, що «немає жодних перешкод до розгляду на сьогоднішньому засіданні Кабміну цього проекту, який давно готовий».

Також він застеріг прем"єра «від повторення спроб затвердити порядок проведення земельних аукціонів постановою Кабміну, оскільки така редакція постанови призведе до створення другої Тендерної Палати, тільки з продажу землі».

Українська Правда

930 просмотров

Добавить комментарий