Як тендерна шахрайка Тимошенко відбріхується

20 березня було ліквідовано стару схему тендерних процедур із забов’язанням розробити і внести в 2-тижневий термін новий проект закону.

Так, дивимось на календар….Сьогодні вже 17 квітня, а нового законопроекту досі немає. Ну звичайно, у Кабінету Міністрів (саме на цю інституцію було покладено обов’язок розробити і внести новий законопроект) є справи поважливіше: інфляція, держбюджет і т.д. Хоча ні з тим, ні з тим, особливих позитивних зрушень також не намічається. Але про це іншим разом.

А зараз – продовження старої теми. Після перших двох тижнів Голова ВР нагадав уряду, що нового законопроекту чомусь досі немає. Хлопці з Грушевської 12/2 швиденько змитикували і тут же видали заяву, здається, Б.Данилишина з «стопудовою отмазкою»: уряд не подав новий законопроект до ВР тому, що підпис під законом, який скасував стару схему (з ТПУ на чолі), Президент поставив «не відразу». Важко тут щось додати. Як то кажуть: NO COMMENTS.

Але то таке. Ось минає вже два тижні від дати підписання Президентом Закону України № 150–VІ Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти» (зроблено це було 1 квітня). І шо… Результат той самий.

Арсеній Яценюк згадував про якийсь лист (епістолярні тренінги Секретаріату Президента дають свої плоди), в якому йшлося про обіцянку подати необхідний законопроект на розгляд ВР до кінця квітня. Як це все корелюється не те що з гаслами, а з нормотворчим процесом, риторичне питання.

Що ж, це також залишимо без коментарів, а то і так забагато правди.

Фонд Регіональних Ініціатив ГАРТ

997 просмотров

Добавить комментарий