НУ-НС закликає Тимошенко відмовитись від допомоги рейдерів

Народний депутат, член фракції блоку «Наша Україна — Народна Самооборона» Лілія Григорович закликає прем’єр-міністра Юлію Тимошенко не рекомендувати на посади у виконавчій владі кандидатури тих, чиї імена пов’язують з рейдерством або махінаціями з тендерами.
«Я хочу звернутися до мого прем’єр-міністра, за якого голосувала двічі з проханням не рекомендувати людей, які пов’язані з тендерством, рейдерством і «землегубством» на виконавчі посади», — сказала вона.
Парламентарій вважає, що, подаючи такі кандидатури на відповідні посади, Блок Юлії Тимошенко суперечить тим обіцянкам і гаслам, які лунали від його імені в межах передвиборної кампанії.
«Так трапилося, що на наший стороні під гаслом «Справедливість є. За неї варто боротися» з’явилися три страшні явища — тендерство, рейдерство і «землегубство», — сказала вона.
При цьому Григорович уточнила, що рейдерство в Україні пов’язують з прізвищем призначеного Кабміном виконувачем обов’язків голови Фонду державного майна Андрія Портнова, тендерство — з ім’ям одного з народних депутатів від БЮТ Антоном Яценком.
820 просмотров

Добавить комментарий