Влада та контрольована преса намагаються замовчати факт фальсифікації закону

Найвищі інститути української влади намагаються приховати факт фальсифікації законодавства України — внесення 90 змін у текст закону вже проголосованого народними депутатами, повідомляє сайт Майдан
У середу 24 січня у Києві відбулася акція протесту проти кричущого порушення законності – фальсифікації тексту закону України.
1 грудня 2006 року Верховною Радою України було прийнято Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти» №424–V. 05 січня 2007 року Президент України підписав цей Закон, а вже 10 січня 2007 року його оприлюднено в газеті «Голос України».
Скандальною особливістю цього виявилося те що Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти» №424–V від 01 грудня 2006 року розміщений на сайті Верховної Ради України та за який голосували народні депутати України суттєво відрізняється від Закону який підписав Президент України. Із закону загадково зникли цілі положення проголосовані народними депутатами 1 грудня 2006 року, натомість появилося півтора десятка нових положень, яких і близько не було у розглянутому депутатми проекті.
Громадські активісти здійснили пішу ходу до Секретаріату Президента.
Представники Секретаріату , які вийшли до маніфестантів були вочевидь шоковані фактом шахрайства з боку відомства Олександра Мороза, на яке попався апарат Президента України. Багато говорилося про необхідність створення в апараті Президента спеціального контрольного органу для найдетальнішої перевірки на предмет можливої фальсифікації всіх без винятку документів Верховної Ради та Кабінету Міністрів України.
За даними Майдан-Інформу за ініціативи Олександра Мораза в Апараті Верховної ради вже вибрані персони, на яких буде покладена відповідальність за нібито вину у підробці текстів законів.
Нагадуємо що через наявність зфальсифікованої сторінки тексту Президент повторно заветував Закон „Про Кабінет Міністрів”.
Фальсифікація Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти» №424–V від 01 грудня 2006 року зроблена в інтересах псевдо громадської організації „Тендерна палата Україна”, яка за допомогою фальсифікованого варіанту отримує повний контроль над державними закупівлями в Україні. Головою цієї організації є народний депутат від Партії Регіонів Раїса Богатирьова.

1 102 просмотров

Добавить комментарий