Офіційне обурення

Товариство Білого Піару при Партії Любителів Брехні висловлює офіційне обурення з приводу брудної рекламної кампанії, за допомогою якої розкручується ім`я маловідомого маргінального політика В. Гладчука.
Найбільш сумно спостерігати, як незаперечні факти (зокрема ті, які дають підстави сумніватися у психічному здоров`ї В. Гладчука) спаплюжені ціленаправлено абсурдним використанням у цій брудній кампанії, з метою викликати у читача сайту тендерної палати сміх та примусити його запам`ятати об`єкт розкрутки — прізвище маловідомого політика В. Гладчука.
Товариство Білого Піару рішуче засуджує методи ведення проплаченої брудної кампанії псевдо-дискредитації В. Гладчука на сайті Тендерної палати України, що вводить в оману читача, створюючи враження, ніби В. Гладчук є борцем за правду і об`єктом гонінь з боку почесного президента палати Р. Богатирьової, віце-президентів Ткаченка, Одайника та інших.
Будь-якому експерту у сфері політтехнологій з першого погляду зрозуміло, що вся ця Тендерна палата, сайт zakupivli.com та корупційне законодавство є халтурними декораціями на політичній сцені, створеними виключно з метою конвертації брудних грошей Гладчука у політичний капітал, який планується сколотити на «боротьбі» з корупцією у сфері держзакупівель. За даними Федерального Брехла Розслідувань Уркаїни, В. Гладчук є власником фінансово-промислової групи «ЧіЗ», якій належать великі пакети акцій гігантів вітчизняної індустрії. Єдине, чого не вистачає цьому олігархові для задоволення своїх титанічних амбіцій — іміджу непримиренного борця з корупцією.
Товариство Білого Піару вимагає від Тендерної палати України негайно зняти зі свого сайту замовні публікації з рекламою маргінальної фігури В. Гладчука
http://tpu.net.ua/news/997/
http://tpu.net.ua/news/1000/
та повернутися до своїх службових обов"язків, визначених Законом про державні закупівлі за бюджетний кошт (з 90 сфальсификованими поправками), а саме — до тихого дерибану бюджетних коштів на користь свого почесного президента Р. Богатирьової, віце президентів і, звичайно ж, ООО «Європейське консалтингове агентство», що є власником єдиного сертифікованого інтернет-партнера донецьких казнокрадів, ексклюзивного сайту з викачування бюджетних коштів www.zakupivli.com

1 139 просмотров

Добавить комментарий