Українські „тендерники” знайшли себе в психіатрії

На звинувачення про причетність до фальшування законів України громадська організація „Тендерна палата України” відповідає єдиним аргументом — „сам дурак”, повідомляє сайт \\"Майдан\\".
З вівторка 6 лютого відбувається щоденне пікетування засідань Верховної Ради з вимогою притягнути до відповідальності винних у фальшуванні закону „Про тендерні закупівлі”, який за підписом голови ВР Олександра Мороза у сфальшованому вигляді був поданий на підпис Президенту. Громадськими експертами було виявлено аж 90 відмінностей між проголосованим депутатами ВР текстом закону, і текстом, який був поданий на підпис Президенту. Не маючи шансів заперечити очевидний факт тенденційної ( на користь ТПУ) підробки документу, керівництво ТПУ, яке зараз очолює відомий діяч Партії Регіонів Раїса Богатирьова, намагається звинувачувати всіх своїх опонентів у психічних хворобах. Зокрема самозвані „психіатри” з піарівської структури ТПУ вже декілька раз поширюють спамоподібні розсилання, в яких повідомлять власні „діагнози” щодо психічного здоров’я тих, які мають сміливість виступати проти них.
Звісно, на думку шефів „Тендерної палати України” з ними може тягатися тільки божевільний – проти журналіста Андрія Марусова , який вперше звернув увагу на кримінальний характер діяльності цієї структури було подано більше півсотні судових позовів, і врешті решт було блоковано роботу його сайту „Електронний урядник» та описане його майно з квартирою включно. Зараз ведеться інтенсивна кампанія переслідування та залякування підприємця Володимира Волкова, який будучи членом ради підприємців при помаранчевих урядах виступав проти впровадження абсолютно неефективної і потенційно корупційної схеми тендерних закупівель, яку лобіювала ТПУ.
Можливо ТПУ вдастся переконати самих себе, що ті хто зараз пікетують Верховну Раду з вимогою скасувати зфальшований закон, є несповна розуму. Однак українська громадськість все більше переконується що та система тендерних закупівель, яку ТПУ та її високопоставленим друзям у ВР вдалося нав’язати Україні є нічим іншим як корупційним насосом по викачуванню мільярдів гривень з бюджету України.

1 103 просмотров

Добавить комментарий