Архивы за день: 02.09.2016

Дело Union Standard Bank. Любопытное разграбление бандитского «общака». Расследование

Union-standard-bank1

 

Похоже, в истории еще одного банка украинской мафии поставлена жирная точка. Но разбираться, кто за ним стоял и кормился на построенных на нём схемах, вероятно, предстоит еще очень долго. Конечно, если власти вообще захотят копать глубже.

Адвокат Курченко выходит на сцену

Национальная полиция Одесской области раскрыла хищение денег в «Юнион Стандард Банке» (он же – ЮСБ Банк и Union Standard Bank), сообщило интернет-издание ОЛИГАРХ. Правоохранители изъяли финансовую документацию финучреждения, а вскоре задержали советника главы правления банка и главного управляющего директора. Ранее СМИ сообщали о незаконном завладении топ-менеджерами средств вкладчиков в размере более 100 млн грн.

Під парасолькою Райніна, або як відкрито пиляють кошти на Харківщині. Розслідування

Rainin-Igor1-500x333

 

Фігурант кримінального провадження та новостворена прокладка розпиляли тендер на десять мільйонів при підтримці чиновників губернатора Райніна, які вже здобули славу найбільш скандальних в регіоні.

Харківщина – це унікальний край, де корупціонери завжди мають зелене світло і є одними з найбільш нахабних в Україні.

Поліція відреагувала на цей тендер, підозрюючи, що гроші будуть виведені через фіктивні фірми. Але чиновники ОДА одним платежем миттєво скинули всі гроші підозрюваній фірмі.

Гроші не пахнуть: фірма екс-депутата Петра Перейми за майже 1 млн. грн збудує громадський туалет у Хмельницькому

groshi2

 

Управління житлово комунального господарства Хмельницької міськради за результатами електронних торгів 26 серпня підписало угоду з приватним підприємством “Капітель 1″ на будівництво громадського туалету в парку ім. І. Франка у Хмельницькому загальною вартістю 849,1 тис. грн.

Про це йдеться у системі “Прозорро”, повідомляє антикорупційний портал «Гривна».

“За нашим задумом в парку Франка має бути сучасний та комфортний туалет на 7 кабінок – по три чоловічих та жіночих. Ще одна – для людей із обмеженими можливостями. Також мають бути технічні приміщення, які потрібні для обслуговування туалету”, – так говорив начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда одному з місцевих ЗМІ.