Архивы за день: 24.09.2016

#Ляшко брав в рот, — #Луценко в Раді розповів про кримінальне минуле радикала. Відео

Lyashko-kriminal2

 

Юрій Луценко розповів про кримінальне минуле Олега Ляшка. Він заявив, що колись Микола Гоголь написав «Ревізора», а в українському парламенті є сучасний «ревізор», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«У далекому 1992 році в кабінет начальника МРЕВ міста Мерефи Харківської області зайшов чоловік у формі полковника міліції, показав документ помічника міністра внутрішніх справ Василишина — Ляшка Олега Валерійовича. Після чого викликав нещасного капітана Дмитрієва, замдиректора станції Колотуху, директора станції Сищенка, пояснив, що у нього в кабінеті стоять у черзі генерали, а вони сміють спізнюватися на розмову з такою особою.

Масштабні махінації нардепів з квартирами. Відео

stan-deputatom1-300x201

Журналісти з'ясували, що за 25 років незалежності України безліч народних депутатів приватизували службові квартири, які їм слід було звільнити після завершення каденції.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

В апараті Верховної ради не змогли назвати точну кількість депутатів, які привласнили службові квартири. Але, згідно з матеріалом, більшість депутатів вигідно їх продали або ж заселили туди родичів або квартирантів, а самі перебралися в маєтки під Києвом. Зокрема, свою квартиру в центрі Києва за 89 тис. доларів продав народний депутат від Батьківщини Сергій Соболєв. Замість цього, купив за 3 тис. доларів ділянку землі і побудував там особняк.