Архивы за месяц: декабря 2016

Трамп не буде реагувати у разі відкритого нападу Росії на Україну, — The National Interest

Trump-Donald1-500x332

 

Впливове американське видання The National Interest вважає, що найбільшою міжнародною проблемою США може стати відкритий конфлікт на території України. Про це повідомляє sprotiv.org.

З усіх можливих варіантів, які можуть змусити нового президента США Дональда Трампа робити вибір між неприємними альтернативами, масштабне вторгнення Росії на Україну може виявитися найскладнішим. Скоріше за все, у разі відкритого конфлікту між Росією та Україною США відійде у бік.

Суд зобов’язав прокуратуру розслідувати руйнування «будинку шерифа» колишнім дільничним Романом Микитенко у Бобриці . Відео

Bobrytsya-sherif1

 

Прокурора Києво-Святошинської місцевої прокуратури зобов'язано внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань заяву журналіста Вадима Гладчука про вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та розпочати досудове розслідування. Про це повідомляє Український інформаційний портал.

Відповідне рішення прийняв слідчий суддя Києво-Святошинського районного суду Київської області Дмитро Усатов.

Коханець Юлії Тимошенко отримав 7,5 мільйонів від продажу землі її зятю. Подробиці. Відео

VlasenkoTimoshenko1

 

Народний депутат фракції ВО «Батьківщина» Сергій Власенко отримав 7,5 млн грн. доходу від зятя Юлії Тимошенко Артура Чечьоткіна у зв’язку з відчуженням нерухомості, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідна інформація опублікована у Єдиному державному реєстрі декларацій.

За даними реєстру нерухомості, 14 листопада 2016 року Артур Чечьоткін придбав 0,25 га землі у селі Великі Дмитровичі Київської області. Раніше власником цієї ділянки був Сергій Власенко.

#Приватбанк с сюрпризом. Особенности «приватной» отчетности. Расследование

kolom-vrem1-500x386

 

Национализация ПриватБанка, наверное, самая большая экономическая тема последних нескольких дней. Отношение к ней совсем неоднозначное: от прямых обвинений государства в рейдерстве и намеках на политические мотивы национализации, до полного одобрения действий правительства. Попробуем в цифрах разобраться, какой же подарок государство сделало себе на день Святого Николая.

Что такое ПриватБанк?

На рынке депозитов ПриватБанк занимал около 24%, а на рынке депозитов населения — 36,5%. По активам банк также занимал примерно четверть украинской банковской системы. Хороший уровень IT, замечательный уровень платежной системы и высокий уровень покрытия отделениями территории Украины — все это подвело ПриватБанк к черте риска — too big to fail. Банк стал значимым для страны, для ее населения и бизнеса, а в отдельных сегментах рынка его исчезновение могло просто парализовать расчеты или устроить коллапс в платежах отдельных регионов Украины.

#Приватбанк. #Коломойский и #Боголюбов украли сумму, которая равняется 1/3 части золотовалютного резерва Украины

kolom-vrem1-500x386

 

Сейчас я объясню вам, что происходит с «Приватбанком» очень простым и понятным языком. Итак, коротко в двух словах о национализации «Приватбанка» :)

Истинная причина национализации банка:

Сначала Коломойский и Боголюбов несколько лет ставили по всей Украине новые терминалы и банкоматы, открывали тысячи новых отделений в каждом городе, в каждом районе, а иногда по нескольку штук на одной улице, буквально через дом… И все это — для расширения банковской сети и для удобства конечных пользователей — то есть для населения...

Голова Київської облради Ганна Старикова з партії Тимошенко змогла купити квартиру в Ірпені за $4 тисячі

Starikova-Ganna1-500x360

 

Головування у Київській облраді суттєво позначилося на добробуті 31-річної представниці ВО «Батьківщина» Ганни Старикової – за 2015 рік у політика з’явилися 3 квартири, земельна ділянка, акції «Банку Велес», 2,8 мільйони гривень готівкою, а під Миколая і «Ягуар» за 1,7 мільйона гривень.

Про це пише Національне бюро розслідувань України з посиланням на рух «Чесно».

Відзначається, що, згідно з декларацією 2014 року Старикова не мала ні квартири, ні землі, ні легкового авто, а лише 3 вантажівки та трохи більше 74,5 тисяч гривень зарплати.

Порошенківець Вадим Денисенко, яких блокував електронне декларування, обзавівся новеньким BMW за мільйон

Denisenko-Vadym1-500x330

 

Народний депутат з фракції «Блок Петра Порошенка» Вадим Денисенко придбав автомобіль BMW X5 2015 року випуску.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України з посиланням на Єдиний державний реєстр декларацій.

Денисенко придбав машину у Марини Колєснікової за 1,10 млн. грн. При цьому, у публічних оголошеннях про продаж такої моделі її середня вартість вища на 2-30%. Тобто народному депутату вдалось придбати авто за привабливою для покупця ціною.

Александр Янукович сохранил «семейные» ценности в Украине. Расследование

Yanuk-babki1-500x354

 

Нынешняя власть оказалась неспособной вернуть государству «нажитое непосильным трудом» у Александра Януковича.

«Мой основной бизнес находится в Украине, и главное для меня — попытаться сохранить его» — такое заявление в интервью «Новой газете» сделал сын экс-президента Виктора Януковича Александр после того, как сбежал вместе со своим отцом в Россию. С тех пор прошло больше двух лет, и, как показало расследование, со своей задачей Саша-стоматолог справляется на отлично.

Народний депутат Сергій Лабазюк побив співробітника СБУ під час проведення обшуків

Labazuk-Sergyi2-500x332

 

Народний депутат України Сергій Лабазюк чинить опір роботі співробітників правоохоронних органів, які проводять обшук на одному з приватних підприємств у місті Волочиськ, Хмельницької області.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Під час проведення слідчих дій на підприємстві “Аграрна компанія 2004” народний депутат, який перебув там же, вдарив співробтіника СБУ. Наразі співробітника служби безпеки госпіталізували. За оцінками лікарів він отримав травми середньої тяжкості.

Віце-прем’єр В’ячеслав Кириленко нажив палац під Києвом у 900 квадратних метрів. Розслідування. Відео

Маєток віце-прем'єра В’ячеслава Кириленка не губиться на тлі сусідів. За розмірами і архітектурою він більше нагадує Палац культури

Маєток віце-прем'єра В’ячеслава Кириленка не губиться на тлі сусідів. За розмірами і архітектурою він більше нагадує Палац культури

 

600 — 700 тисяч доларів — сама квартира, 200 — 300 тисяч доларів — ремонт та меблі. Разом виходить близько мільйона доларів. Активіст, депутат, міністр, віце-прем’єр і жодного дня в бізнесі — коли Кириленко встиг заробити такі гроші?