Архивы за день: 10.02.2018

Al Jazeera розповів, чому #Ложкін пішов із Національної інвестиційної ради, — розслідування

LozhkinPoroshenko1-500x500

 

Телеканал Al Jazeera стверджує, що президент Петро Порошенко виключив екс-керівника адміністрації президента Бориса Ложкіна зі складу Національної інвестиційної ради після того, як телеканал подав запит щодо розслідування відносно продажу United Media Holdings.

Про це Al Jazeera пише у своєму розслідуванні, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зазначається, ніби Порошенко звільнив Ложкіна за кілька годин після того, як журналісти телеканалу сконтактували з ними щодо розслідування про отримання обома десятків мільйонів доларів від угоди при продажі UMH бізнесмену Сергію Курченку у 2013 році.

Затриманий зрадник-мафіозі Шепелєв мав посвідчення підполковника МГБ ДНР. Фото

Shepelev-DNR1

 

Підозрюваного у держзраді колишнього народного депутата від БЮТ і Партії регіонів Олександра Шепелєва затримали 8 лютого 2018 року співробітники СБУ. При собі в нього було посвідчення «ДНР».

Про це написала у Facebook речниця генпрокурора Лариса Сарган, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За її інформацією, при собі у затриманого виявлено низку документів, у тому числі посвідчення співробітника так званого «міністерства державної безпеки ДНР».

Убийца Веремия знал о расстрелах на Майдане и охранял банк генпрокурора Яремы и губернатора Савченко

Krisin-Yuryi1

 

Через десять дней – четвертая годовщина расстрелов на Майдане. Сейчас я и мои ассистенты внимательно следим за расследованием одного из убийств той зимы, и нам стали известны шокирующие факты. Как оказалось, на Майдане были люди, знавшие о готовящихся расстрелах 20 февраля 2014 года. А непосредственный организатор одного из убийств был партнером бывшего Генпрокурора и другом действующего губернатора.