Архивы за день: 03.01.2017

Генпрокурору #Луценко не цікава зустріч Кононенка зі Злочевським. Справи щодо регіонала закриті

LucenkoKolesnikovAhmetov-500x323

 

Генеральну прокуратуру Юрія Луценка не зацікавила зустріч нардепа Ігоря  Кононенка із екс-міністром екології часів Януковича Миколою Злочевським, справи проти екс-міністра регіонала закриті.

Такий висновок можна зробити з відповіді Генпрокуратури на запит видання «Українська правда», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Відомості, вказані  у запиті, щодо можливої зустрічі народного депутата Ігоря Кононенка в ресторані у Відні із колишнім міністром екології З. (Злочевським — УП) не стосувалися предмету розслідування кримінального правопорушення, вчиненого З., відповідно в рамках кримінальних проваджень не досліджувалися», — зазначили у відповіді на запит.

Король Бобриці погрожує редактору часопису sprotiv.org Гладчуку

На фото Олександр Король та його родичка, яка незаконно отримувала подвійну зарплату у сільраді

На фото Олександр Король та його родичка, яка незаконно отримувала подвійну зарплату у сільраді

 

Журналіст і громадський діяч Вадим Гладчук отримав листа Бобрицького сільського голови Олександра Короля з погрозами відключити від електрики будівництво його дачі у селі Бобриця та ще й оштрафувати за перебування у недобудованому будинку. Погрози для солідності перемішані з бюрократичною ахінеєю, яка не має юридичного сенсу, повідомляє Український інформаційний портал.