Архивы за день: 07.09.2017

Олигарх #Жеваго стал фигурантом уголовного производства

Zhevago-Poroshenko1

 

Нардеп и олигарх Константин Жеваго стал фигурантом уголовного производства.

Об этом журналисты узнали у финансового эксперта Александра Дубинского в Фейсбук, сообщает Национальное бюро расследований Украины.

«За то, что не указал в декларации кредит на 10 млн гривен — нардеп Жеваго оказался фигурантом уголовного дела, — утверждает Александр Дубинский. — Что интересно, под «уголовку» миллиардер попал из-за жадности».

«Хворого на рак» Насірова засікли у барі за чаркою. Фото

Nasirov-buhae1-500x281Nasirov-buhae1-500x281

 

Відстороненого голову Державної фіскальної служби Романа Насірова помітили в одному з барів Києва, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це розповіла журналіст видання «Страна.ua» у Facebook.

«Середа — це маленька п'ятниця. Багато хто вибирає цей день для походів в бар і Роман Насиров не виняток. Я вчора зіткнулася з відстороненим головою Державної фіскальної служби в барі Loggerhead. Пропустили по парі коктейлів (не за одним столом). Мені приємно, а йому — до 21 жовтня заборонено залишати межі Києва», — написала журналіст.

Правозахисники вимагають від Ради та #Порошенко припинити наступ на громадські організації

dictatorship1

 

Українські правозахисні організації вимагають від парламенту негайно відхилити законопроекти №6674 та №6675 від 10 липня 2017 року щодо е-декларування антикорупціонерів, а від президента України – скасування змін до антикорупційного законодавства від березня 2017 року.

Про це йдеться у заяві Центра інформації про права людини, підписану одинадцятьма правозахисними організаціями, повідомляє sprotiv.org.

У заяві наголошується, що обсяг звітності для громадських організацій, який передбачають законопроекти №6674 та №6675, значно перевищує той, що встановлений для бізнесу.