Архивы за месяц: октября 2017

Когда Луцкий, Клименко и Цыплаков ответят за украденные 5 миллиардов? Расследование

TabachnikLutskyi1

 

Максима Луцкого (на фото) еще при власти регионалов называли «теневым кошельком» Табачника...

Досудебное следствие по хищению денежных средств ПАО «Терра Банк» Сергеем Клименко и одиозным регионалом, печально известным кумом Табачника – Максимом Луцким, тянется уже три года. Пресса достаточно изобилует публикациями на эту тему. До сих пор подозреваемые находятся на свободе, несмотря на то, что сумма ущерба достигает 5 миллиардов гривен. Почти такую ​​же сумму Клименко-Луцкий вывели из «Терра банка» через фиктивные кредиты на подставные фирмы. Особой циничности придает тот факт, что средства похищались в период Революции Достоинства, именно во время расстрела майдановцев и использовались для финансирования протестных акций в Киеве с «титушками».

#Укроборонпром злив 100 мільйонів «прокладці» менеджера #Порошенко. Відео

Ukroboronoprom1

 

Державний концерн «Укроборонпром», який очолюють наближені до президента менеджери, перераховує десятки мільйонів бюджетних коштів на фіктивні фірми.

Про це йдеться в розслідуванні програми "Наші Гроші з Денисом Бігусом", повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зазначається, що учасники схеми пов’язані з президентським менеджментом, а розслідування по цих справах ховають у прокуратурі.

У 2014—2015 роках Міноборони замовило Київському бронетанковому заводу ремонт і техобслуговування спецмашин.

#Розенблат хотів вивезти інформацію про злочини і гроші, — НАБУ. Відео

Rozenblat-Borislav1

 

Нардепа Борислава Розенблата зняли з літака і обшукали, бо він, за даними слідчих, намагався вивезти матеріали, важливі для розслідування «бурштинової справи», повідомляє НБРУ.

Про це розповіли у прес-службі Національного актикорупційного бюро, коментуючи заяви адвоката і прокуратора про те, що він мав право вилетіти з України.

«19 жовтня детективи НАБУ запобігли вивезенню за кордон народним депутатом Бориславом Розенблатом матеріалів, важливих для розслідування так званої „бурштинової справи“, а також забезпечили його участь у судовому засіданні з продовження йому обов'язків», — йдеться в повідомленні.

Нардеп-корупціонер #Розенблат намагався втікти літаком з України

Rozenblat-Borislav1

 

Депутата Верховної Ради Борислава Розенблата детективи НАБУ вивели з літака, і забрали паспорти, він має намір писати заяву до поліції.

Про це «Українській правді» розповів його адвокат Олексій Шевчук, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Він пройшов паспортний контроль, жодних претензій у Прикордонслужби не було в нього. Він вже перебував в літаку, коли зайшли детективи НАБУ. Через нього зупинили літак, витягли його звідти без рішення суду, забрали паспорти, телефон і інші особисті речі... Таким чином, затримали нардепа без згоди ВР», — зазначив Шевчук.

МВС опублікувало схему ухилення Льовочкіним від сплати податків. Подробиці

Натисність, щоб збільшити

Натисність, щоб збільшити


Натисність, щоб збільшити

Натисність, щоб збільшити

 

У Міністерстві внутрішніх справ заявляють, що активно розслідують кримінальне провадження щодо співвласника телеканала «Інтер» народного депутата від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна, а той дискредитує поліцейського, що розслідує його оборудки. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться у публікації МВС від 18 жовтня 2017 року на сайті відомства.

В банках арестовали $ 5,5 млн экс-министра Николая Присяжнюка

Prisazhnuk-Mikola7

 

Суд наложил арест в банковских учреждениях Украины на активы бывшего министра аграрной политики и продовольствия Николая Присяжнюка на сумму 5,5 млн долларов США. Об этом сообщает Национальное бюро расследований Украины.

«На территории Украины наложен арест в банковских учреждениях на активы подозреваемого на сумму 5,5 млн долларов США», — говорится в сообщении Генеральной прокуратуры Украины.

Обнародованы данные действительного российского паспорта «свободовца» Юрия Левченко. 2 фото

Levchnko-moskal1

 

Журналист Андрей Дзиндзя обнародовал данные российского паспорта внефракционного народного депутата Юрия Левченко, сообщает Национальное бюро расследований Украины.

Фото с данными из внедренной МВД РФ информационно-поисковой системы «Следопыт-М» он обнародовал на своей странице в Facebook.

«Просто действительный российский паспорт, простого патриота из „Свободы“, который просто с нарушениями законодательства зарегистрировался на выборах в 2012 году, который просто так срывал голосование за антипутинские законы», — написал журналист.

Прокуратура розслідує постачання вугілля з окупованого Донбасу

Donbas-Ukr1

 

Харківська прокуратура розслідує незаконне ввезення вугілля з окупованих територій, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це свідчать судові рішення з 2 по 5 жовтня 2017 року року, в яких суд надає доступ прокуратурі Харківської області до документів і контрактів державної Центренерго.

Відповідно до судових рішень, посадовці Харківської митниці з листопада 2015 року організували постачання в Україну вугілля з окупованих територій під виглядом імпортованого з ЮАР та Росії.

Екс-заступника #Кличко Володимира Бондаренка не покарають за «фальшивий» диплом

Klichko-reshali1-500x250

 

Шевченківський райсуд Києва звільнив від кримінальної відповідальності екс-керівника апарату Київської адміністрації Володимира Бондаренка, підозрюваного у використанні підробленого диплома про вищу освіту, через закінчення терміну давності.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України з посиланням на джерело в КМДА.

«Прокурор задовольнив клопотання захисника про звільнення Бондаренка від кримінальної відповідальності у зв'язку із закінченням термінів давнини», — сказав співрозмовник агентства.

Сім'я #Тимошенко заробляє мільйони на ломбардах. Відео

Timoshenko-bidna1

 

Сім'я Юлії Тимошенко отримала дохід в 2,4 мільйони гривень від кіпрської компанії Diafox Consulting Limited, на яку в Україні оформлена мережа ломбардів «Дешева готівка».

Про це йдеться в розслідуванні програми «Наші гроші з Денисом Бігусом» під назвою «Гроші від Тимошенко», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Центральний офіс ломбарду знаходиться в партійний будівлі, «захищеній» депутатською приймальнею обранця від БЮТу Сергія Власенка. Ломбард заснований 2013 року.