Архивы за месяц: сентября 2017

Генпрокуратура зацікавилася ухилянням від сплати податків нардепом Юрієм Дерев’янком

Derevyanko-Yuryi2-500x369

 

Відомство Луценка розслідує можливе ухиляння від сплати податків депутатом Дерев’янком.

Генеральна прокуратура України перевірить сплату податків позафракційним депутатом Верховної Ради, членом політради партії «Рух нових сил» Юрієм Дерев’янком.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Як зазначається, до Генпрокуратури звернувся один із депутатів Ради з даними щодо можливої несплати податків Дерев’янком.  Після цього відомство відкрило проти нардепа провадження щодо ухиляння від сплати податків.

#Коломойський і #Боголюбов купили громадянство Кіпру, – The Guardian

Kolomoyski15-500x445

 

Відомі українські бізнесмени Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов отримали громадянство Кіпру в обмін на інвестиції в цю країну.

Про це розповіло видання The Guardian, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Так, за інформацією речника Коломойського, той отримав паспорт Кіпру, «враховуючи його значні інвестиції в цю країну».

Адвокат, що представляє інтереси Боголюбова, повідомив те саме про свого клієнта. За його словами, Боголюбов отримав громадянство Кіпру у 2010 році «в обмін на значні інвестиції в країну (через певні компанії), і це повністю відповідало вимогам законодавства на той час».

Охорона #Порошенко побила журналіста Михайла Ткача та оператора Бориса Троценка. Подробиці

Poroshenko-angl1

 

В Конча-Заспі біля одного з ресторанів, де в цей час перебував президент Петро Порошенко та інші високопосадовці, на журналістів напали співробітники Управління державної охорони, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це у фейсбуці написав журналіст програми «Схеми» Михайло Ткач.

«Щойно в Конча-заспі біля одного з ресторанів, де в цей час перебував президент Порошенко, прем'єр-міністр Гройсман, віце-спікер Геращенко та ціла низка політиків, на мене і оператора скоїли напад співробітники Управління державної охорони, намагаючись завадити зйомці», — написав він.

Кібер клініка Спіженко обманює онкхворих, видаючи себе за ізраїльський «Лісод»

spizhenko-klinika1-500x375

 

Приватна Кібер клініка Спіженко, що у 2009 році була заснована екс-міністром охорони здоров’я України Юрієм Спіженко, займається здирництвом, а також тим, що обманює онкохворих пацієнтів. Про це повідомили пацієнти зазначеної приватної лікарні.

Зокрема, за словами постраждалих, які шукаючі можливість отримати кваліфіковану допомогу у боротьбі з онкозахворюваннями, звернулися до медичного персоналу Кібер клініки Спіженко, їх обманювали протягом тривалого часу.

Про бизнес, которого в Украине нет

ekonomika1

 

Целью любого бизнеса, в конечном итоге, является создание капитала. То есть бизнес должен отдавать больше капитала, чем он привлекает.

Добиться такой ситуации нелегко, но только это и называется собственно бизнесом. Для того, чтобы добиться такого положения, бизнес в чем то должен быть инновационнее по сравнению с конкурентами. Иначе капитал не создать.

С этой точки зрения в Украине бизнеса... нет, потому что наши компании не в состоянии создавать капитал. Все что мы называем бизнесом на самом деле является не бизнесом, а обычным промыслом.

Доходы нардепа Дейдея в 39 раз больше декларированной суммы, – НАБУ

Dedey-Evgen2

 

Следственный судья Соломенского райсуда Киева Сергей Коробенко отказал НАБУ и САП во внеплановой налоговой проверке народного депутата от «Народного фронта» Евгения Дейдея.

Об этом Национальное бюро расследований Украины узнало из определения по уголовному производству №52016000000000429, открытого за подозрением народного избранника в незаконном обогащении в особо крупных размерах (ч. 3 ст. 368-2).

В НАБУ заявили, что Дейдей вместе со своей женой Ингой приобрели в 2014—2015 годах автомобили на общую сумму 6,9 млн гривен. В это же время они купили квартиру на 158 кв. метра в Киеве за 2,8 млн гривен. Таким образом, семья за время депутатства Дейдея купила имущества на 9,7 млн гривен, которое официально записано на Ингу Дейдей.

Кличко літає на приватному літаку за 13 300 євро з главою «Укрбуду» Микитасем та екс-депутатом ВР від партії регіонів Столаром

Klichko-prodavat1-500x428

 

Мер Києва Віталій Кличко ввечері 17 серпня 2017 року прилетів з Неаполя до Києва на приватному літаку разом з відомими столичними забудовниками.

Про це розповіли журналісти програми «Схеми», передає «Радіо Свобода».

Журналісти зафіксували, як після посадки літака Cessna Citation XLS з віп-терміналу аеропорту «Бориспіль» вийшли Віталій Кличко і нардеп і керівник державної корпорації «Укрбуд» Максим Микитась з дружиною.

Суд арестовал офис 1+1, здание завода Биола по делу о хищении Коломойским 19 млрд грн из ПриватБанка

Privat-Kolomoyskyi1

 

Печерский районный суд Киева принял решение арестовать ряд объектов в деле о хищении средств ПриватБанка, сообщает БанкИск.

По делу о хищении средств из ПриватБанка арестованы здание, которое арендует телерадиокомпания Студия 1+1, здание завода Биола в Днепре и самолет Boeing. Об этом сказано в решении Печерского районного суда Киева, которое опубликовано в Едином реестре судебных решений.

Екс-мера Києва Черновецького оголошено у розшук

chernovetsky-babki

 

СБУ оголосила в розшук колишнього міського голову Києва Леоніда Черновецького. Екс-очільник столиці знаходиться у розшуку, як особа, яка переховується від органів прокуратури.

Таку інформацію опубліковано на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ в розділі про розшукуваних осіб, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідно до даних МВС,  Черновецькому інкриміновано ст. 364, ч. 2 ККУ (зловживання владою або службовим становищем). Якщо в справі буде отримано судовий вирок, колишнього київського мера може бути  позбавлено волі на термін від 5 до 8 років.

СБУ подозревает экс-регионала Богуслаева в незаконной продаже 56% Мотор Сичи «китайцам»

Boguslaev-Vyacheslav4-300x227 (1)

 

Суд арестовал 56% акций ПАО Мотор Сич и запретил любые операции с ними, сообщает Национальное бюро расследований Украины.

Служба безопасности Украины подозревает народного депутата Вячеслава Богуслаева (Воля народа, экс-регионал) в незаконной продаже 56% акций крупного машиностроительного предприятия Мотор Сич китайским инвесторам, аффилированным с компанией Beijing Skyrizon Aviation Industry Investment Co., Ltd. Об этом свидетельствует решение Шевченковского районного суда от 7 сентября 2017 года.