Архивы за день: 20.10.2017

#Розенблат хотів вивезти інформацію про злочини і гроші, — НАБУ. Відео

Rozenblat-Borislav1

 

Нардепа Борислава Розенблата зняли з літака і обшукали, бо він, за даними слідчих, намагався вивезти матеріали, важливі для розслідування «бурштинової справи», повідомляє НБРУ.

Про це розповіли у прес-службі Національного актикорупційного бюро, коментуючи заяви адвоката і прокуратора про те, що він мав право вилетіти з України.

«19 жовтня детективи НАБУ запобігли вивезенню за кордон народним депутатом Бориславом Розенблатом матеріалів, важливих для розслідування так званої „бурштинової справи“, а також забезпечили його участь у судовому засіданні з продовження йому обов'язків», — йдеться в повідомленні.

Нардеп-корупціонер #Розенблат намагався втікти літаком з України

Rozenblat-Borislav1

 

Депутата Верховної Ради Борислава Розенблата детективи НАБУ вивели з літака, і забрали паспорти, він має намір писати заяву до поліції.

Про це «Українській правді» розповів його адвокат Олексій Шевчук, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Він пройшов паспортний контроль, жодних претензій у Прикордонслужби не було в нього. Він вже перебував в літаку, коли зайшли детективи НАБУ. Через нього зупинили літак, витягли його звідти без рішення суду, забрали паспорти, телефон і інші особисті речі... Таким чином, затримали нардепа без згоди ВР», — зазначив Шевчук.