Архивы за день: 12.11.2018

У банку Порошенка прокоментували свою допомогу у виведенні 2 мільярдів гривень з банку Януковича. Відео

Poroshenko-Petro51-300x200

 

«Міжнародний інвестиційний банк» наголошує, що, виконуючи ухвали суду про скасування арешту коштів, які раніше перебували на депозитах підставних осіб у банку сина екс-президента Олександра Януковича, не мав права перешкоджати клієнтам в подальшому розпоряджатися власними коштами. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться в заяві прес-служби банку у відповідь на розслідування програми «Схеми», згідно з яким майже 2 мільярди гривень, які перебували на депозитах підставних осіб у Олександра Януковича, були виведені через «Міжнародний Інвестиційний Банк» чинного президента Петра Порошенка.

«Я сказала Жеваго, что если он не выполнит персональную гарантию, то останется в одних трусах» – Гонтарева

Bahmatuk-Zhevago1

 

Экс-глава Национального банка Украины Валерия Гонтарева в интервью НВ рассказала, что взяла персональную гарантию с бизнесмена Константина Жеваго по кредитам рефинансирования, сообщает БанкИск.

«Мы помогали Жеваго с рефинансированием, взяли у него в залог Белоцерковскую ТЭЦ. Я тогда сказала Жеваго, что если он не выполнит персональную гарантию, то все его активы уйдут в пользу государства и он останется в одних трусах. В чем он остался? У него все есть. Где персональные гарантии? Все они оспорены в судах. Вы понимаете, какой беспредел у нас в стране?», – сказала она.