Архивы за день: 06.04.2016

Гонтарєва допомагала банку Медведєва гасити 160 млн євро боргу Клюєва. Подробиці

Gontareva-Valerya14-500x315

Глава НБУ Валерія Гонтарєва, можливо, сприяла виведенню 160 млн євро з «Промінвестбанку», що належить російській держкорпорації ВЕБ на чолі з Дмитром Медведєвим, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це у «Фейсбуці» написав журналіст Олександр Дубінський.

«Скандал, який легко може затьмарити історію співпраці Гонтаревої з ВТБ.

Цілком можливо, Гонтарєва сприяла виведенню 160 млн євро з Промінвестбанку, що належить російській держкорпорації ВЕБ на чолі з Дмитром Медведєвим», — пише журналіст.

Вкладники «Еліти-центру» вимагають затримати Вадима Столара. Документ

Stolar-Vadym13-500x302

Громадська організація «Об'єднання вкладників «Еліта-центр» оприлюднила відкритий лист до президента України Петра Порошенка, генпрокурора Віктора Шокіна і міського голови Києва Віталія Кличка, в якому вимагає негайно затримати екс-кандидата в нардепи і бізнесмена Вадима Столара, який був одним зі співзасновників «Еліти-центру».

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Ошукані інвестори обурені, що організатори будівельної піраміди можуть уникнути відповідальності. Активісти заявляють, що вже навесні на волю може вийти підозрюваний у справі «Еліти-центру» Олександр Шахов (Волконський), який восьмий рік перебуває в слідчому ізоляторі в очікуванні вироку. За новим «законом Савченко», день, проведений у СІЗО, зараховують за два дні, проведені в ізоляторі, тож фактично його повинні звільнити.