Архивы за день: 13.04.2016

Гладчук обурений тим, що судді прикривають афери Бобрицького сільського голови Короля

Gladchuk-pravosudya3-1

 

Редактор інтернет-видання sprotiv.org Вадим Гладчук подав до Вищого адміністративного суду України касаційні скарги на рішення Києво-Святошинського районного суду Київської області та Київського апеляційного адміністративного суду, які відмовилися припинити сумнівні оборудки Бобрицького сільського голови Олександра Короля із об'єднання територіальних громад та деребану коштів сільського бюджету на стерилізацію 17-ти бродячих собак за ціною майже по тисячі гривень кожна.

Родственник Николая Присяжнюка Вадим Симонов задержан СБУ в Борисполе

Simonov-Vadym4-500x373

 

Как отметили в комментарии Национальному бюро расследований Украиныактивисты, требовавшие возобновления уголовных дел против беглого министра Николая Присяжнюка и его родственника Вадима Симонова, ряд акций протестов и скандальные публикации в СМИ возымели эффект. Служба Безопасности Украины активизировалась, и задержала экс-замглавы Ветеринарной и фитосанитарной службы Украины Вадима Симонова. Гражданин Симонов Вадим Евгеньевич был задержан сотрудниками СБУ при попытке вылететь за пределы Украины.

Дело о «сером кардинале» столицы Вадиме Столаре. Видео

Stolar-Vadym1-300x225

 

Журналисты расследуют аферы «серого кардинала» столицы Вадима Столара.

Об этом сообщает Национальное бюро расследований Украины.

Основные вопросы спецвыпуска телепрограммы.

Столичные схемы: кто распиливает земли под многоэтажки и торговые центры?

Новые строительные аферы: Есть ли риск нового «Элита-центр»?

Кто они, серые кардиналы Киева?

"]

Депутатка від БПП Ірина Фріз придбала автомобіль в 10 разів дорожчий, ніж її офіційний дохід. Подробиці

Friz-Iryna1-500x308

 

Члени її родини не задекларували доходів у 2015 році, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Депутат Верховної Ради від фракції БПП Ірина Фріз задекларувала 115 697,67 грн доходів і купила автомобіль AudI A5 за 1 158 160 грн у 2015 році.

Доходи Фріз склала зарплата (78153,87 грн) і страхові виплати (37543,80 грн), а члени її родини взагалі не задекларували доходів в 2015 році.

Секс-скандал у Раді. Регіоналка Бережна по молодості-глупості знімалася у порно?! 9 фото

Berezhnaya-5-150x150У Верховній Раді спалахнув черговий скандал, який з огляду на вибухонебезпечність поточної політичної ситуації може стати не менш гучним за всі попередні й загрожує непередбачуваними наслідками аж до автоматичного перезавантаження парламенту. В кулуарах ВР депутати передають з рук у руки журнали «Плейбой», «XXL» та ще декілька з відвертими знімками моделі, в якій частина народних обранців впізнали свою колегу — заступницю голови парламентського Комітету з питань євроінтеграції Ірину Бережну від Партії регіонів.