Архивы за день: 08.10.2016

Єфремов по телефону тиснув на слідство, а у його сина знайшли 33 млн франків у Швейцарії. Розслідування

Efremov-separ1

 

Cтали відомі деталі процесу над екс-депутатом Олександром Єфремовим, якому наприкінці вересня вкотре продовжили перебування під вартою.

Печерський суд Києва за клопотанням Генпрокуратури продовжив термін перебування під вартою екс-нардепа від Партії регіонів Олександра Єфремова до 24 листопада 2016 року. Слідчі побоюються, що політик втече за кордон, наприклад до Європи, де у його сина знайшлися багатомільйонні статки.

Олег Бахматюк отмоет миллионы на продаже объектов VAB банка

Bahmatuk-Zhevago1

 

Фонд гарантирования вкладов физических лиц выставил на открытые электронные торги 17 октября 2016 года торговый центр в Харькове, находящегося на балансе обанкротившегося ОАО «ВиЭйБи Банк». Стартовая цена лота составляет 21768000 гривен. Нажиться на продаже сможет одиозный олигарх Олег Бахматюк, обанкротивший свой VAB банк, сообщает антикоррупционный портал hryvnia.org со ссылкой на Фонд гарантирования вкладов физических лиц.

Сергій Рибалка перераховує виручку на офшори. Розслідування. Відео

Ribalko-Sergyi-kvart1

 

Бізнес родини депутата Сергія Рибалки, з якого фінансуються радикали, і сам задіює офшорні юрисдикції, направляючи за кордон частину виручки, зібраної з українців.

Про це йдеться у розслідуванні Радіо Свободи, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Народний депутат Рибалка обраний у Раду за списком Радикальної партії Олега Ляшка. І офіційно називається одним із її спонсорів.

У родини Рибалки – великий бізнес. Завод у Дніпрі, що виробляє промислові товари для дому – серветки, мило, сміттєві пакети, товари для прибирання. А ще такі впізнавані для українців снеки – це і горішки, і сухарики, і соняшникове насіння.