Архивы за день: 12.12.2017

Рада дала екс-регіоналу Хомутинніку заробити, а аграрії втратять 6 мільярдів гривень

homuttinnik14-500x300

 

 

З 1 березня 2018 року скасовується ПДВ на експорт в митному режимі сої, соняшнику і ріпаку, що дасть змогу заробити українським компаніям, які мають великі потужності по переробці цих культур.

Відповідні зміни було внесено до Податкового кодексу, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Це означає, що це все заплатять аграрії, бо експортери не матимуть можливості відшкодовувати ПДВ», — зазначив  генеральний директор асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» Тарас Висоцький.

«Касир» Ляшка освоїть 400 млн грн на пожежних вертольотах, – Каплін

Lyashko-vertolit1-500x319

 

Нардеп Сергій Каплін заявляє, що одним із головних вигодонабувачів від ухваленого держбюджету на 2018 рік виявилася Радикальна партія Ляшка.

Про це він розповів журналістам, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За його словами, якщо раніше Олег Ляшко вимагав та отримував кошти лише на пожежні машини, то цьогоріч вийшов на новий рівень — його соратнику Олегу Авер'янову виділили 400 млн гривень на пожежні вертольоти.

#Приватбанк отримає рефінанс для виплати «мільярда Суркісів»?

Gontareva-Valerya14-500x315

 

Приватбанк допускає необхідність залучення рефінансування Національного банку для відшкодування коштів за позовами Суркісів.

Про це повідомляє видання «БанкІск».

«Приватбанк отримав інформацію про статус виконавчого провадження. У разі необхідності виконання дій за виконавчим провадженням банк може звернутися до Національного банку для рефінансування з метою забезпечення високого рівня ліквідності», — повідомили в прес-службі Приватбанку.

За словами прес-служби, з наближенням кінця року Приватбанк зосереджений, насамперед, на забезпеченні виконання необхідних норм резервування, перерахування клієнтських платежів до бюджетів, забезпечення необхідного рівня ліквідності для виконання платежів клієнтів — і юридичних осіб, і фізичних осіб напередодні свят.