Архивы за день: 19.12.2017

Сына депутата упекли за решетку: аферист Андрей Швыдкий обманывал даже «своих». Видео

lohotron3

 

Наконец аферист Андрей Швыдкий, сын депутата Киевской облрады Николая Швыдкого, оказался на  скамье подсудимых.

Известно, полиция гонялась за ним целых два года, так он обманул людей почти на 4 млн гривен, сообщает Национальное бюро расследований Украины.

Так, делец обещал людям за полцены практически новые авто, брал деньги, а потом исчезал.

В его мошеннические сети попали бывшие одноклассники и однокурсники.

Нардеп з БПП Максим Єфімов за місяць купив державних облігацій на понад 413 мільйонів

Efimov-Maxim1

 

Народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Максим Єфімов за останній місяць витратив більше 410 млн гривень на облігації державної позики Міністерства фінансів.

Відповідні зміни до майнового стану нардеп заніс до Єдиного державного реєстру декларацій, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Так, починаючи з 29 листопада, Єфімов задекларував купівлі облігацій Мінфіну на 413 431 055 грн у ПАТ «Розрахунковий центр з обслуговування договорів на фінансових ринках».

Мафіозі #Коломойський відмиває гроші, купуючи курорти в Альпах, — Deutsche Welle

Kolomoyski15-500x445

 

Олігарх Ігор Коломойський через наближених осіб скупив нерухомість на австрійському курорті Земмерінг в Альпах, що може свідчити про спробу відмивання грошей.

Про це йдеться у публікації DW, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Вказується, що у 2012 році місцевий великий і закинутий готель «Панганс» купила  австрійська фірма з українською участю — IBS Umwelt- und Verkehrstechnik GmbH.

Роком пізніше готель було перепродано Panhans Holding Group GmbH, яка належить швейцарській фірмі. Виконавчим директором холдингу є українець Віктор Бабущак.