Архивы за день: 31.07.2018

Чиновники декларують Ягуари та Лексуси за ціною Жигулів, — розслідування. Відео

corupt-golovi1-480x500

 

Українські високопосадовці декларують коштовні автомобілі Lexus, Jaguar, Land Rover і навіть Tesla, вказуючи більш ніж скромну ціну у 48-50 тисяч гривень, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це розповіли журналісти проекту «Декларації» від Bihus.info.

Вони нагадують, що в січні 2017 року Національний банк заборонив готівкові розрахунки на суму більшу 50 тисяч гривень, тому, щоб обійти обмеження, угоди про продаж автомобілів часто укладаються із заниженими цінами в документах.

БОРГ-МАТЮК: борги Бахматюка втричі перевищили вартість його бізнесу

Bahmatuk-yaica2

 

Компанія UkrLandFarming за підсумками 2017 року отримала $658 млн доходу, що на 31% менше, ніж у попередньому році.

Таке зниження стало результатом скорочення виручки в сегменті дистрибуції сільгоспмашин та сільгоспсировини на 45%, до $157 млн. А дохід від рослинництва скоротився на 20%, до $278 млн, повідомляє антикорупційний портал «Гривна».

Чистий збиток UkrLandFarming упав на 9,4%, склавши $158,6 млн. Активи збільшилися на 2,8%, до $2,128 млрд.

#Зрада. #Укрзалізниця замовила в Росії партію значків по 800 гривень

zrada-peremoga1

 

Державна компанія «Укрзалізниця» замовила в РФ виготовлення партії нагородних знаків «Почесний залізничник» по 800 гривень за штуку.

Про це йдеться на сайті публічних закупівель Prozorro, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

З інформації випливає, що адміністративно-господарське управління ОАО «Российские железные дороги» та філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» уклали угоду на постачання 96 нагородних знаків «Почесний залізничник» на загальну суму 182 тисяч рублів (трохи більше 77 тисяч гривень).