Архивы за день: 14.05.2016

Лещенко хвалиться, що йому вдалося зірвати змову у справі Ставицького-Розенберга. Подробиці

Stavytskyi-Eduard2

 

У справі одіозного екс-міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького його адвокат заявила відвід судді.

Колишній журналіст, а тепер нардеп Сергій Лещенко повідомив, що навіть бачить в цьому свою «провину».

«Змову у справі Ставицького-Розенберга вдалося зірвати. Адвокат міністра-втікача дала відвід судді Солом'янського суду Усатовій, звинувачуючи мене в тиску на суд. Хоча під час минулого засідання я не упустив жодного звуку! Просто прийшов в суд і мовчки сидів, спостерігаючи за подіями», — написав він у своєму Facebook.

Офшорний скандал: брати Дубневичі активно інвестують на Кіпрі. Відео

Dubnevych1

 

Офшорний скандал відкриває все нові й нові обличчя. Депутати Верховної Ради – брати Дубневичі – усі свої досягнення реєструють на Кіпрі й туди ж інвестують чималі гроші. Однак реалізують винаходи в Україні, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У кіпрських реєстрах засвітились одіозні львівські бізнесмени – брати Дубневичі, яких пов’язують із діяльністю скандального підприємства «Корпорація КРТ». Отож, 2015 року Ярослав Дубневич, голова транспортного комітету Верховної Ради, вніс майже 845 тис. грн. до статутного капіталу низки підприємств за кордоном.