Архивы за день: 08.06.2016

Бахматюк потерял выход к морю

Bahmatuk-Oleg21
С Бахматюком в «Южном» сражается администрация порта и компания «Оллсидз». Что не поделили предприниматели...

Начиная с 2012 года собственник одного из крупнейших агрохолдингов страны «Укрлендфарминг» Олег Бахматюк активно продвигал идею «зернового трубопровода» из Украины в Китай. Этот проект предусматривал строительство на территории Украины ряда элеваторов общим объемом 5 млн т, а также порта мощностью 10 млн тонн.

#Порошенко наказав припинити розшук організатора вбивств на Майдані Юрія Іванющенка. Подробиці

Ivanushenko-Yuryi4-500x333

Інтерпол зняв з міжнародного розшуку близького друга та соратника екс-президента Віктора Януковича Юрія Іванющенка, більш відомого як Юра Єнакієвський.

Про це заявив депутат Сергій Лещенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Його дружина разом з дітьми живе в Монте-Карло. В Одному з найдорожсих міст Європи. Скоріш за все, Іванющенко теж там, бо звик так жити», — розповів Лещенко.

З України вивели 400 мільярдів через австрійський банк Meinl Bank AG. Розслідування

Meinl-Bank-AG1-500x294

 

Національна поліція розкрила «масштабну фінансову аферу»: українські банки вивели понад 400 млрд. гривень з вітчизняного фінансового ринку через австрійський банк.

Десятки мільярдів з них вже втрачені для держави.

Астрономічні суми фігурують у кримінальному провадженні Головного слідчого управління Національної поліції України, матеріали якого частково оприлюднені у Єдиному реєстрі судових рішень. З них випливає, що протягом 2011 – 2015 років українські банки вивели з України понад 400 млрд. гривень за допомогою представників австрійського Meinl Bank AG.  Кошти, за даними слідства, власники банків розміщували на кореспондентських рахунках австрійської фінустанови для подальшої легалізації в країнах ЄС.