Архивы за месяц: июля 2017

Отвращение и ужас, — работник показал «закулисье» McDonald's. 3 фото

McDonalds1-500x313

 

Бывший сотрудник крупнейшей в мире сети ресторанов быстрого питания McDonald’s показал, при каких условиях готовится еда на самом деле.

Соответствующие жуткие кадры житель Луизианы разместил в социальной сети Twitter, сообщает Национальное бюро расследований Украины.

 

McDonalds2

 

Как оказалось, то, чем кормит людей фастфуд вызывает не только отвращение, но и ужас.

На фотографиях изображен засаленный пол, почерневшие детали машины для приготовления мороженого, наполненные комками неизвестной бурой массы.

Год Супрун. Год цинизма, лжи, дешевого пиара и уничтожения государственной медицины. Расследование

Suprun-Ulyana1

 

здравоохранения Ульяна Супрун в глазах украинцев превратилась из человека, на которого возлагались огромные надежды, в «доктора Смерть».

Год назад, когда варяги в Украине еще были в большой чести, волонтер, директор по гуманитарным инициативам Всемирного конгресса украинцев американка Ульяна Супрун была назначена исполняющим обязанности министра здравоохранения.

В Украину Супрун переехала вместе с мужем Марком в 2013-м. По ее словам, решиться на такой поступок заставили события на Майдане. В время Евромайдана Супрун работала в медицинской службе, а с 2014 года стала директором гуманитарных инициатив Всемирного конгресса украинцев. В 2014 году основала организацию «Защита патриотов», которая проводила занятия по тактической медицине и обеспечивала украинских бойцов  индивидуальными аптечками стандарта НАТО.

Керівник держпідприємства Павло Кривонос на посаді нажив елітне житло. Відео

korupt-gniv1

 

Гендиректор держпідприємства «Генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв» Павло Кривонос задекларував елітний будинок у Козині, дві квартири у центрі Києва та офісні приміщення на Печерську.

Про це йдеться у сюжеті програми «Слідство.Інфо», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Окрім того, у чиновника, який протягом 25 років очолює державне підприємство, є три автомобіля та заощадження на 5 мільйонів гривень.

Нардеп з Опоблоку Вадим Рабінович пригледів землю на острові за $12 млн. Відео

Rabinovych-12mln1

 

Народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Рабінович прибув на острів Сен-Мартен у Карибському морі, який називають островом мільярдерів, де домовлявся про купівлю земельної ділянки за 12 млн доларів.

Про це на сторінці у Facebook написав блогер Дмитро Палагнюк, посилаючись на матеріал французьких ЗМІ, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Рабіновича звів з продавцем землі французький пропагандист для російської преси Омар Арфуш. Він виступив в якості перекладача. Зустріч відбулась у розкішному ресторані, де Рабінович заплатив за вечерю на шістьох 20 тисяч доларів.

«Державний» #Приватбанк очолила дружина менеджера авіакомпанії Коломойського

Kolomoyski15-500x445

 

Чоловік нової виконуючої обов'язки голови правління Приватбанку Галини Пахачук працює в авіакомпанії «Роза вітрів».

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Наглядова рада «Приватбанку» прийняла рішення про призначення виконуючої обов'язки голови правління банку Пахачук. До нинішнього призначення Пахачук очолювала Департамент боргової політики Міністерства фінансів України.

Згідно з декларацією за 2016 рік, її чоловік Андрій Ващук працює в ТОВ «Авіаційна компанія» Роза вітрів" (Windrose), його річна зарплата становила 768 тис. грн.

На заводі «Мотор Січ» у рашистського мільярдера-колаборанта В'ячеслава Богуслаєва проходять обшуки

Boguslaev-Vyacheslav4-300x227 (1)

 

На підприємстві підтвердили факт проведення обшуків, проте поки не коментують інформацію, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У Запоріжжі співробітники правоохоронних органів проводять обшуки на заводі «Мотор Січ» і в офісах «Мотор Банку», що належать народному депутату України В'ячеславу Богуслаєву.

У прес-службі управління СБУ в Запорізькій області повідомили, що слідчі дії проводять співробітники з Києва.

Аваковщина. «Євроінтеграційне» шахрайство Криклія з посвідченнями водія. Розслідування

Avakov-vidstavka2-500x375

 

«З 1 січня 2018 року міжнародні українські водійські права припинять діяти на території країн Євросоюзу» — подібні повідомлення рясно розійшлися цими днями українським медіа простором.

З них випливає, що апокаліпсис має статися через виконання Україною своїх зобов’язань в рамках Угоди про асоціацію. ЗМІ при цьому посилаються на керівника Головного сервісного центру МВС України Владислава Криклія.

Спрощено медіа картина виглядає так: Україна повинна до кінця року перейти на «європейські» посвідчення водія з вимогами до них, закладеними у відповідних законах ЄС — і лише з такими «правами» можна буде їздити до Євросоюзу.

Суд відпустив з-під арешту голову Рахункової палати Романа Магуту

sud-corupt1

 

Шевченківський районний суд Києва відпустив з-під домашнього арешту і скасував відсторонення від посади голови Рахункової палати Романа Магути, обвинуваченого у зловживанні владою.

Про це йдеться в ухвалі Апеляційного суду Києва, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Згідно з ним, 9 червня 2017 року суд провів підготовче засідання по справі Магути і призначив його до розгляду по суті.

Справа #Гонгадзе: «Якби суд по Пукачу відкрили, то всьому світові стало б ясно, що #Кучма — вбивця», — Подольський. Інтерв’ю

gongadze20011-2

 

Інтерв’ю з людиною, яка після побиття, погроз, залякувань і вбивства соратника, стоїть на своєму.

Олексій Подольский – це ще один потерпілий в одній із найгучніших справ сучасної України – про вбивство Георгія Гонгадзе. За даними слідства, Подольского, як і Георгія, вивозили в ліс працівники міліції, били та катували. Не вбили. Останні 17 років він домагається, аби за вбивство журналіста Гонгадзе було засуджено тодішнього президента України, а нині переговорника у Мінську — Леоніда Кучму.

Поляков торгует законопроектами в паре с Рыбалкой. Расследование

Polyakov-Ribalka1

 

Торговля депутатскими возможностями давно являются одним из путей заработка для собственников мандатов. Не так давно в Раде было презентовано видео, на котором радикал Игорь Мосийчук называет расценки за свои услуги: от депутатского запроса до подготовки заявления в правоохранительные органы. Знающие люди говорят, что цены у всех разные. Кто-то за 1 тыс. уе. три запроса может написать, а кто-то за такую сумму даже и говорить не станет о вероятности “оказания услуги”.