Архивы за день: 05.07.2017

Нардеп #Поляков купив 2 телефони iphone 7 на отриманий хабар, — #Лещенко. Відео

rada-zlodii1-500x278

 

Народний депутат України (БПП) Сергій Лещенко розповів подробиці операції по викриттю нардепів Максима Полякова та Бористава Розенблата, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Зокрема він зазначив, що справою Розенблата-Полякова займався другий підрозділ детективів НАБУ, для якого це одне з найбільших проваджень. Майже рік агент під прикриттям входила в довіру, інтегрувалася в злочинну організацію, ретельно все документуючи. Хабари фігуранти отримували реальними грішми, от тільки всі номери банкнот були переписані.

#Коломойський вкрав 389 млн доларів, 60 млн євро, — ГПУ та НАБУ взялися за #Приватбанк

Kolomoyski15-500x445

 

Генеральна прокуратура, Національне антикорупційне бюро та Спеціалізована антикорупційна прокуратура розслідують декілька справ, пов'язаних з Приватбанком.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Перш за все, відразу після звернення голови правління банку Олександра Шлапака про скоєний злочин були накладені арешти на ліквідне майно Приватбанку та пов'язаних з ним структур — понад 700 об'єктів нерухомості ТОВ Приватофіс», — сказав Луценко.

НАБУ та САП оприлюднили докази винуватості Дейдея у незаконному збагаченні. 2 відео

Dedey-Evgen2

 

НАБУ та САП категорично не погоджуються з оцінкою членів регламентного комітету Верховної Ради щодо подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Євгена Дейдея, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це йдеться у спільній заяві двох відомств.

 «Наголошуємо, уся доказова база, здобута детективами НАБУ у законний спосіб під процесуальним керівництвом прокурорів САП, є цілком достатньою для прийняття рішення про зняття з парламентаря депутатської недоторканості», — запевнили у відомствах, нагадавши, що у комітеті подання назвали «недостатньо обґрунтованим, невмотивованим» та таким, що «не містить конкретних фактів».